Stoch'tan Aykut Kocaman'a gönderme

Stoch'tan Aykut Kocaman'a gönderme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den PAOK'a kiralanan Stoch,Yunanistan'daki hayatı ve sarı-lacivertli takımdaki günleriyle ilgili basına açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunun altını çizen Slovak futbolcu, "PAOK'un da yüksek hedefleri ve iyi şartları var. Baskı veya beklentiler bende problem oluşturmuyor. Yüksek seviyede oynamakla ilgili de bir problemim yok" şeklinde konuştu. Stoch, Fenerbahçe'de en büyük sorunu kendisine son yılında çok az şans veren eski teknik direktör Kocaman ile yaşadığını itiraf ederken, şöyle devam etti: "Hayal kırıklığına uğramıştım, mutsuz hissediyordum, huzurum kalmamıştı. Şimdi ise PAOK'ta mutluyum. Ben oynadığım zaman yüzde 100'ümle oynamam, yüzde 500'ümle oynarım. Bu benim taraftarlara mesajımdır. Yüzde 500'ümü PAOK için vermeye hazırım." Stoch, geleceği ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise "Fenerbahçe ile 2016 yılına kadar süren bir kontratım var. Gelecekte neler olur bilemiyorum. Benim PAOK'ta kalmam için öncelikle iki takımın kendi arasında bir çözüm bulması gerekiyor. Şu an zaten bunu düşünmüyorum, sadece oyunuma konsantre olmuş durumdayım" açıklamasına yer verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...