Bursaspor'un en pahalı oyuncusu Batalla

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'un en pahalı oyuncusu Batalla

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un en değerli futbolcusu 7,5 milyon Euro ile Arjantinli yıldızı Pablo Batalla oldu.


Transfer sezonunun sona ermesini ardından Bursaspor'un en pahalı futbolcusu Arjantinli futbolcu Pablo Batalla oldu. Batalla'yı 6,5 milyon Euro ile vatandaşı Belluschi izledi. Üçüncü sırada ise, 3,8 milyon Euro Serdar Aziz yer aldı. Yeşil-beyazlıların toplam takım değeri ise 60 milyon 525 bin Euro olarak gösterildi.




BATALLA MEST EDİYOR
2009-2010 sezonunun başlangıcında Bursaspor'a transfer olan Batalla, performansı ile Bursasporluların gönlünde taht kurdu. Geldiği günden bu yana sakin tavırları ve profesyonelliği ile dikkat çeken Batalla, yeşil-beyazlı takımda çıktığı 164 karşılaşmada 48 kez fileleri havalandırdı. Tangocu bu karşılaşmalarda 59 asist yapmayı başardı. Batalla, 3 haftası geride kalan ligde bu sezon Bursaspor'un yine en büyük kozu durumunda.


YERLİLERİN EN PAHALISI SERDAR AZİZ
Yeşil-beyazlılarda yerli oyuncular arasında en pahalı oyuncu ise Serdar Aziz oldu. 2010-2011 sezonunda piyasa değerinin 750 bin Euro olduğu genç yıldız, değerini 3,8 milyon Euro'ya yükselterek, yerli oyuncular arasında en değerli isim oldu. Serdar'ı sırasıyla 3 milyon Euro ile Kazım ve 2,5 milyon Euro'luk değeri İbrahim Öztürk izledi.


TRANSFERLERDEN EN PAHALI CİVELLİ VE FREY
Bursaspor'un bu sezon renklerine kattığı 6 futbolcudan en değerlisi Civelli ve Frey oldu. 3,5 milyon Euro'luk bonservis bedelleri ile listenin başında yer alan Civelli ile Frey'i 3 milyon Euro'luk değerleriyle Kazım ve Taiwo izledi. Yasin Pehlivan'ın değeri 1,4 milyon Euro olarak gösterilirken, Şamil'in ise, 900 bin Euro olarak belirtildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...