Bonkör Aslan, yıldızları satıp savdılar

Bonkör Aslan, yıldızları satıp savdılar

SPOR Haberleri

Galatsaray, kadroda yer bulma ihtimali az olan futbolcularını ucuz fiyata, bedelsiz olarak hatta üste para vererek elden çıkardı.

Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray, kadroda düşünmediği bir çok oyuncuyu ya sattı, ya da kiraladı. Teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurarken, hazırlık kampları sonrası çalışmak istemediği isimleri yönetime bildirdi. Yönetim listedeki isimlerin direnmesi üzerine çareyi yok pahasına satarak ya da kiralayarak buldu. Sarı-kırmızılı yönetim Elmander ve Kazım gibi yıldız oyunculardan bile para kazanamadı.
ÜSTE nbsp;PARA BİLE VERDİLER
Geçtiğimiz 2 sezonu da şampiyon tamamlayan Galatasaray, yaptığı transferler ile bu sene rakiplerinin gerisinde kaldı. TFF'nin aldığı kararla yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, Elmander'i Norwich'e bedelsiz vererek "Son Aslan" 19'luk Bruma'ya yer açmıştı. Yönetimin kadroda düşünülmeyen yerli-yabancı oyuncularla sözleşme uzatma planı ters teperken, Culio'ya gitmesi için üste para bile verildi! Sercan, Mehmet Batdal, Furkan gibi isimler komik rakamlara kiralanarak "takımlarında oynama" şartı koşuldu. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...