Trabzonspor transferde hayal kırılığı yaşattı

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor transferde hayal kırılığı yaşattı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor, söz verdiği yıldız forvet transferini gerçekleştirememesi hayal kırıklığı yaşattı.

Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesinin ardından Trabzonspor yönetimi, söz verdiği yıldız transferini gerçekleştirememesi bordo-mavili taraftarlarda hayal kırıklığı yaşattı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın ısrarla 'forvete ihtiyacımız var' demesine rağmen gerçekleşmeyen golcü transferi, Karadeniz ekibinde moral bozukluğu yaşattı.


FORVET SORUNU BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMEDİ
2011-2012 sezonunda 33 golle gol kralı olduktan sonra Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın ardından Trabzonspor iki sezondur golcü sorunu bir türlü çözemedi. Henrique, Marc Janko, Halil Altıntop, Emre Güral ve son olarak da Batuhan Karadeniz gibi oyuncuları 3. bölgeye transfer eden Karadeniz ekibi, ligde yaşadığı forvet sıkıntısına çözüm bulamadı. Maloudda ve Bosingwa transferlerinin ardından yıldız bir forvet transferi yapacakları yönünde kamuoyunu bilgilendiren bordo-mavili yönetim, transfer mevsiminin sona ermesiyle birlikte söz konusu bölgeye yıldız transferi gerçekleştirememesi başta teknik direktör Mustafa Akcay'ı düşündürürken, taraftarlar üzerinde ise hayal kırıklığı yaşanmasına neden oldu.


TAKVİYE BATUHAN KARADENİZ
Elinde 3 kaleci, 8 savunma oyuncusu, 11 orta saha oyuncusu ve 4'de forvet bulunduran Karadeniz ekibi, yaşadığı forvet sorununa çözüm bulamazken, farklı bölgelere yaptığı transferler ise dikkat çekiyor. En büyük sorunu gol yollarında yaşamasına rağmen sayısal anlamda da diğer mevkilere oranla az sayıda olan 3. bölgedeki oyuncu eksikliğine çözüm bulamayan Trabzonspor, söz konusu bölgeye bu sezon Batuhan Karadeniz'i transfer etmesine karşın bu oyuncudan beklediğini alamadı. Emre Güral, Henrique ve Marc Janko gibi oyuncuları elinde bulunduran Karadeniz ekibi, söz konusu oyunculardan beklediğini alamadı. Henrique'in Avrupa performansı iyi olsa da ligdeki görüntüsü beklentilere cevap verecek düzeyde değil. Janko'nun kadro dışı bırakılması ve uzun süreden beri takımdan ayrı kalması nedeniyle oyuncunun tam olarak durumunu göremeyen teknik heyet, takımın en önemli sorunu olan gol sorununa çözüm bulabilme adına forvet bölgesine takviye istemesine rağmen gerçekleşmemesi üzerine sorunu nasıl çözeceği ise merakla beklenmeye başlandı.


BİR ÇOK İSMİN GÜNDEME GELMESİ BEKLENTİLERİ ARTIRDI
Trabzonspor yönetimi forvet bölgesi için birçok isimle görüşme yaptı ancak, yapılan bu görüşmelerden bir sonuç alamadı. Lucas Barrios, Fred, Cisse, Salomon Kalou, İbrahima Toure, Demba Ba, Kalu Uche ve son olarak da Guidetti ile anlaşmak isteyen bordo-mavililer bir sonuç alamadı.


SOSYAL MEDYADA İSTİFA ÇAĞRISI
Ligde alınan kötü sonuçlar, takımın ligde beklentilere cevap verememesi ve oyuncuların görüntüsü, transferde yaşanan hayal kırıklıklarıyla birlikte, siyasi görüntü bordo-mavili taraftarların sosyal medyada patlamasına neden oldu. Sosyal medyada örgütlenen bordo-mavili taraftarlar, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi istifaya davet etti.




SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...