Gaziantep-Erbil uçuşları başlıyor

Gaziantep-Erbil uçuşları başlıyor

Ekonomi Haberleri

Atatürk Havalimanı'ndan haftada 14, aylık ortalama 60 normal seferi bulunan Irak Havayolları, Ağustos boyunca 60 ek sefer düzenleyerek rekor kırdı.

Atatürk Havalimanı'ndan haftada 14, aylık ortalama 60 normal seferi bulunan Irak Havayolları, Ağustos boyunca 60 ek sefer düzenleyerek rekor kırdı. Atatürk Havalimanı'nı yoğun olarak kullanan şirket, Ankara ve Antalya'dan sonra şimdi de Gaziantep'ten uçuşlarına başlıyor. Uçuşlar haftada iki gün nbsp;perşembe ve pazar günleri gerçekleştirilecek. Irak Havayolları tarafından İstanbul-Bağdat arası karşılıklı her gün uçuş yapılırken, Erbil'e haftada 3 gün, Basra ve Necef'e haftada iki gün karşılıklı sefer düzenleniyor. Ankara'dan ise Bağdat ve Erbil'e haftada iki gün sefer düzenleniyor. Irak Havayolları, mevcut uçak filosunu yeni nesil Boeing 737-800, Boeing 787 Dreamliner tipi uçaklarla güçlendireceğini de açıkladı. Cemil Yıldız İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...