'Hiç B planım olmadı'

'Hiç B planım olmadı'

Ekonomi Haberleri

İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürü Dr. Ahmet Paksoy, İDO'daki tecrübelerini ve hatta 'tecrübesizliğini' bir kitapta topladı.

İş dünyasından kitap dünyasına yeni bir soluk geldi. İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürü Dr. Ahmet Paksoy, İDO'daki tecrübelerini ve hatta "tecrübesizliğini" bir kitapta topladı. "Tecrübesizliğin Şansındır" adlı kitap, Alfa Yayınları'ndan çıktı. Ahmet Paksoy'un yaşanmış hikâyesine dayanan kitap, yaşanan başarılarla birlikte zorluklara ve krizlerin öğrettiklerine de geniş yer veriyor. "Değişimi Yönetmek: Akıntıya Karşı Yeni Paradigmalar" alt başlığını taşıyan ve profesyoneller kadar büyük hedefleri olan gençler için de bir başucu kılavuzu niteliği taşıyan kitap, bütün kitapçılarda ve D amp;R mağazalarında raflardaki yerini aldı. Ahmet Paksoy kitabında; "hiç B planı yapmadan geliştirdiği yönetim anlayışını" anlatıyor. Paksoy, "İDO'da istediğim değişim sürecinde, aklımdaki temel düşünceyi kendi kendime de tekrar ediyordum. Proje ve hedeflerin temelindeki güçlü motivasyonu her daim koruyordum: Bunun mümkün olabileceğine içtenlikle inanmak..." diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...