Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Daum yönetimindeki antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Tedavilerine devam edilen Ozan İpek ve Fernando Belluschi ile Ümit Milli Takım'da bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal, U19 Milli Takımı'nda bulunan Batuhan Altıntaş, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takımı'nda bulunan Stanislav Sestak katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Kaptan İbrahim Öztürk ve Şener Özbayraklı ise takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra fitness salonunda çalıştılar. Antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda pas-press çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise kontrol-pas kurallı yarı sahada çift kale maç yapıldı.
Teknik direktör Daum, akşam yapılacak olan günün ikinci antrenmanını ise iptal etti. Yeşil-beyazlılar yarını izin yaparak geçirecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...