Tanjevic sert çıktı, 'Skandal mi istiyorlar'

Tanjevic sert çıktı, 'Skandal mi istiyorlar'

SPOR Haberleri

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın baş antrenörü Bogdan Tanjevic, 'oyuncular hocayı sevmediği için oynamıyor' iddialarına cevap verdi.

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın baş antrenörü Bogdan Tanjevic, 'oyuncular hocayı sevmediği için oynamıyor' iddialarına cevap verdi. "Oyuncular Tanjevic'i sevmedikleri için oynamıyor" iddialarına Karadağlı hocadan yanıt geldi. "Böyle bir şey yok. Sıkıntı saha içinde. Yunanistan maçı farklı olacak" dedi. Slovenya'da devam Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda önce Finlandiya ardından da İtalya'ya mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan A Milli Basketbol Takımı, eleştiri oklarını üzerine çekmiş durumda. "Basketbolcular takımın başantrenörü Bogdan Tanjevic'i sevmediği için oynamıyorlar" iddiaları mevcuttu. Ay-Yıldızlı ekibimizin Karadağ kökenli hocası Bogdan Tanjevic, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2011'deki Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi ikincilik kürsüsüne çıkaran Tanjeviç, "Bilerek oynamıyorlar" söylentilerinin doğru olmadığını belirterek şöyle devam etti: "Böyle bir durum yok. Nereden çıkıyor bunlar? Takımın sorunu saha içindeki nedenlerden kaynaklanıyor. Bunun dışında bir şey yok. Skandal oluşturmaya mı çalışıyorlar? Yunanistan ile oynayacağımız maçta gerçek performansımızı sahaya yansıtacağız. O maçta çok güçlü bir Türkiye olacak sahada

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...