Gaziantep'te Artem Milevskiy izdihamı

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'te Artem Milevskiy izdihamı

SPOR Haberleri  / İHA

Gaziantepspor'un son transfer bombası Ukrayna Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Artem Milevskiy Gaziantep Havalimanı'nda izdihama neden oldu.

Dinamo Kiev'den transfer edilen yıldız futbolcuyu karşılamak için saatler öncesinde Gaziantep Havalimanı'na gelen Gaziantepsporlu taraftarlar takımları için tezahüratta bulundu. 'Antep Milevskiy' diyerek tempo tutan taraftar grubu meşaleler yakarak gelecek yıldız futbolcuyu bekledi. Yıldız futbolcu Milevskiy'nin kapıda görünmesiyle izdiham yaşanırken taraftarları temsilen çiçek verildi. Boynuna Gaziantepspor atkısı takılan yıldız oyuncu Milevskiy gördüğü manzara karşısında şaşırdığını belirterek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transfer sürecinde bana destek olan kulüp başkanım İbrahim Kızıl'a ve buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi. Taraftarların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Milevskiy daha sonra omuzlara alındı. Meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde yaşanan izdihamda Milevskiy güçlükle kendisi için bekleyen araca bindi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...