Olimpiyat oylamasında İstanbul finalde, Madrid elendi

Olimpiyat oylamasında İstanbul finalde, Madrid elendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2020 Olimpiyat oyunlarının ev sahipliği için oylama yapılıyor. İlk turda en az oyu alan Madrid elendi. İstanbul ve Tokyo finale kaldı.

2020 Olimpiyat oyunları nın ev sahipliği için oylama yapılıyor. İlk turda en az oyu alan Madrid elendi. Oylamanın ilk turu tamamlandı. Oylama sonucuna göre, Tokyo birinci oldu. İstanbul ve Madrid eşit oranda oy aldı. nbsp; İstanbul ve Madrid için nbsp; tekrar oylama yapıldı. İkinci oylamanın nbsp; sonucunda ise Madrid elendi. İstanbul ve Tokyo finale kaldı. Şimdi Tokyo ve İstanbul tekrar seçime katılacak. Yapılacak oylamada toplam 94 üye oy kullanacak. İlk oylamada eşitlik olmasından dolayı Madrid ve İstanbul arasında bir oylama daha yapıldı. Oylama sonucunda İstanbul, Madrid'i 49-45 ile geçerek finale yükseldi. 2020 Olimpiyat Oyunlarını yapacak şehir TSİ ile 23:00'te yapılacak olan oylama sonucunda belli olacak... 97 IOC üyesi TSİ 23:00'te oy kullanacak ve 2020 oyunlarını Tokyo'nun mu İstanbul'un mu yapacağına karar verecek..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...