Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Real Madrid maçında bilet krizi

Galatasaray Real Madrid maçında bilet krizi

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılıların Real Madrid ile oynayacağı maça yaklaşık 100 bin bilet talebi var.

Galatasaray 'ın nbsp;Real Madrid ile oynayacağı maça yaklaşık 100 bin bilet talebi var. nbsp;Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına 17 Eylül'deki Real Madrid maçıyla başlarken, kulüp bilet başvuruları yüzünden zor durumda kaldı. Henüz maça 10 güne yakın bir süre olmasına karşın yöneticilerin telefonları kilitlenirken, herkes aynı soruyu yöneltiyor: "Bilet var mı?"
GALATASARAY TARAFTARI YER BULAMIYOR
Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'ın bu özel gecesinde bulunmak isteyen taraftarlar aynı zamanda Real Madrid'in 100 milyon euro vererek Tottenham'dan aldığı Gareth Bale, Ronaldo ya da genç yetenek İsca gibi yıldızları da çıplak gözle izleme şansını kaçırmak istemiyor. Ancak bu pek mümkün görünmüyor.
TELEKOM'DA SADECE 500 BOŞ YER VAR
Kombineler ve satılan biletler dışında yalnızca 500 kontenjan kaldı. Ancak bu biletleri yönetim satışa çıkarıp çıkarmayacağı belirsizliğini koruyor. Çünkü sarı-kırmızılı idareciler en az 100 bin başvuru öngörüyor. Ayrıca kulüp üyeleri, sporcu ve yönetici yakınları, devlet protokolü derken, bu 500 biletin de satışa çıkması zor görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...