Milliler 3 eksikle çalıştı

Milliler 3 eksikle çalıştı

SPOR Haberleri

Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Romanya maçına hazırlanan Millilerimiz'de Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Nuri Şahin antrenmana katılmadı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 7. maçında Andorra'yı farklı mağlup eden A Milli Futbol Takımı, 10 Eylül Salı günü deplasmanda oynayacağı Romanya maçının hazırlıklarına başladı. Kemerburgaz'daki Kasımpaşa Kulübü'nün tesislerinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Andorra maçının ilk 11'inde yer alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı, diğer futbolcuların ise egzersiz ve topla çalışmalar gerçekleştirdiği bildirildi. Antrenmana; sağ ayak bileği burkulması sonucu dış yan bağda birinci derece gerilme olan Nuri Şahin, darbeye bağlı sağ baldırda yumuşak doku ödemi bulunan Burak Yılmaz ve sol uykuluk arka hamstring adalesinde gerilme bulunan Umut Bulut'un katılmadığı, bu 3 oyuncunun tedavilerinin otelde yapıldığı kaydedildi. Milliler, Romanya ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Bükreş'e hareket edecek. Romanya maçının son çalışması Bükreş Ulusal Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce saat 18.30'da A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve bir milli futbolcu maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı yapacak. Romanya-Türkiye maçı 10 Eylül Salı akşamı saat 21.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...