İbrahim Kutluay çileden çıktı, 'Rezalet, utandım'

İbrahim Kutluay çileden çıktı, 'Rezalet, utandım'

SPOR Haberleri

A Milli Baskotbol Takımı, Slovenya'da Yunanistan'a farklı yenilerek havlu atması eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ı çileden çıkardı.

A Milli Basketbol Takımı, Slovenya'da Avrupa Basketbol şampiyonasına veda etti. Önce Finlandiya ardından İtalya on olarak da Yunanistan'a 23 sayı farlla yenilerek turnuvaya veda eden A Milli Basketbol Takımı'nın eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ı adeta çileden çıkardı....Maçı değerlendiren İbrahim Kutluay şunları söyledi... Bu akşam bir şeye üzüldüm. 2020 Olimpiyatları'nı kaybettik. Ama nasıl kaybettiğimizi herkes gördü. Sunumumuz, gerçekten olimpiyatları nasıl arzuluyor olduğumuzu herkese gösterdik. Finalde kaybettik ama gerçekten kaybettik. 2020 Olimpiyatları yolunda gerçekten çok önemli birlikteliğimiz oldu, başbakanımız, sivil topluk kuruluşları, medya hep tek yürek olduk. Arjantin'de kaybettik ama Koç'un dediği gibi kaybedersen böyle kaybedeceksin. Ama bir diğer kaybettimiz var ki rezalet... Slovenya'da bir rezalet sergilendi. Biz bu muyuz? Yoldan 10 kişi çevirsen amiyane tabirle böyle mücadele edilir mi? Böyle basketbol oynanır mı? Ben bugün gerçekten eski bir milli basketbolcu, bu takımın eski kaptanı olarak söylüyorum çok utandım. Biz çok abartılmışız. Medyamız bizi çok abartmış. Nowitzki örneğini veriyoruz hep. Adam orada da oynuyor, milli maç ta da. Adam takımını bir tarafa çekiyor. Bizimkiler ise milli maçlarda takımımızı aşağıya çekiyor. Daha hiçbir şey demiyorum... Mahalleden 10 kişi getirsen bu kadar kötü oynamaz NBA'de oynamakla bir şey olmuyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...