İşte 'Drogba' giderse yerine gelecek olan isim

İşte 'Drogba' giderse yerine gelecek olan isim

SPOR Haberleri

Drogba'nın sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılabileceği iddia edilirken, Drogba'nın yerine gelecek flaş isimler arasında, İbrahimoviç ilk sırada.

Galatasaray'a süper starı Drogba'dan kötü haber... Sarı-kırmızılı takıma renk katan, mücadele azmi aşılayan ve oynadığı yarım sezon içinde tam 3 kupa kaldıran yıldız oyuncunun, ABD'nin New York takımıyla prensipte anlaştığı ve önümüzdeki iki sezon ABD Ligi MLS'te oynamaya karar verdiği öğrenildi. Sezon sona erdikten sonra Amerika'ya tatile giden Drogba'nın bu ziyaret sırasında gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığı ve önerilen kontratın da cazibesine kapılarak teklifi kabul ettiği bildirildi. Drogba'nın New York'tan yıllık 5 milyon euro kazanacağı, sponsor gelirleriyle ücretinin 10 milyon euro'yu bulacağı belirtiliyor.
EN BÜYÜK ADAY IBRAHIMOVİC
Tabii Didier Drogba sezon sonunda ayrılmayı düşünse de Galatasaray'ın başarılı futbolcuyu kolay kolay bırakmaya niyeti yok. Teknik direktör Fatih Terim, yönetimden Drogba'nın sözleşmesinin uzatılmasını isterken, önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlaması bekleniyor. Ayrıca Galatasaray, Drogba'nın uzun vadede sportif direktör olarak kulüpte görev almasını talep ediyor. Her şeye rağmen Drogba ayrılmak isterse de Cimbom, B planını devreye sokacak. Başkan Aysal, Drogba ya da ondan daha popüler bir ismi kadroya katacak. Yeni flaş isimler arasında, İbrahimovic başı çekerken sportif koordinatör Bülent Tulun'un ön çalışmalara başladığı da gelen haberler arasında...
DAHA ÖNCE SİNYALİ VERMİŞTİ nbsp;
Drogba, daha önce yaptığı açıklamada Amerika'ya gidebileceğinin sinyallerini vermişti. Amerika'da futbolun geliştiğini belirten Fildişili yıldız, "Beckham oynadı, Henry hâlâ oynuyor, Dempsey de Amerika'ya döndü. Eğer bir gün fırsat doğarsa Amerika Ligi'nde forma giyebilirim. Teklif gelirse neden olmasın? Böyle bir şey gerçekleşirse çok ilginç olur. Bakalım gelecek neler getirecek?" dedi. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...