Beşiktaş konvoyunda, polisler kaza yaptı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş konvoyunda, polisler kaza yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Tekirdağspor ile yapacağı maç öncesi konvoyun yolunu açmaya giden bir polis otosu, karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı

Beşiktaş'ın Tekirdağspor ile yapacağı maç öncesi konvoyun yolunu açmaya giden bir polis otosu, karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı. Kazayı araç içerisindeki 2 polis memuru yara almadan atlattı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, kaza, Tekirdağ Malkara Karayolu'nda meydana geldi. Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'e verilen 1 haftalık arayı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor ile maç yapmak için Tekirdağ'a geldi. Takım otobüsü ile Tekirdağ Ramada Otel'e geçen takımın konvoyunda trafiği açmak için seyir halinde olan bir polis aracı Yüzüncü Yıl Mahallesi Kumbağ Kavşağı'nda bulunan köprüde şoförünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı. Maddi hasarın oluştuğu kazayı araç içerisindeki 2 polis yara almadan atlattı. Polis aracı incelemenin ardından kaza yerinden çekici ile kaldırıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...