Beşiktaş'tan Hasan Arat'a teşekkür mesajı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan Hasan Arat'a teşekkür mesajı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü, 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat'ı 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirme sürecinde ortaya koyduklarından ötürü kutladı.

Beşiktaş Kulübü, 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat'ı 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirme sürecinde ortaya koyduklarından ötürü kutladı. Oyunlara ev sahipliği yapacak ülkenin belirleneceği oylamanın finalinde İstanbul, Tokyo'ya kaybetmişti. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Divan Kurulu ve Genel Kurul Üyemiz, eski ikinci başkanımız Hasan Arat'ın ekibi ile birlikte olimpiyat oyunları adaylığımız sırasında sergilediği üstün gayreti takdir ediyoruz. 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemeye aday olan ve finalde Tokyo'ya kaybeden İstanbulumuz, büyük özleme son veremedi ama dünya çapında dikkat çekmeyi başardı. Bu uzun süreçte İstanbul'un ortaya koyduğu vizyon ve olimpiyatları ülkemize getirme çabasında camiamızın değerli üyelerinden 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Sayın Hasan Arat'ı takdir ve gururla ile izlediğimizi belirtir; kendisine ve ekibine Beşiktaş camiası olarak teşekkürlerimizi sunarız" denildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...