Mesut Özil, 'Arsenal'e bonservissiz gelmeyi isterdim'

Mesut Özil, 'Arsenal'e bonservissiz gelmeyi isterdim'

SPOR Haberleri

Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, Alman basınına transfer sürecini anlattı. Özil, 'Arsenal'e bonservissiz gelmeyi isterdim' ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin son anlarında Real Madrid'den 45 milyon euroluk bonservis bedeliyle Premier Lig ekiplerinden Arsenal'e transfer olan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Alman basınına transfer sürecini anlattı.Alman gazetelerinden "Die Welt"e konuşan Mesut, Arsene Wenger'in kendisini telefonda aradığını ve ikna ettiğini belirterek, "Madrid'de şeffaflık, güven ve duygu kaybı yaşadığımı farketmem ayrılma kararı almama neden oldu. Arsene Wenger, benden tam olarak ne istediğini, beni takımda nasıl kullanmak istediğini ve beni neden takımında görmek istediğini söyledi. Arsenal'e bonservissiz gelmeyi isterdim" ifadelerini kullandı.Tüm kulvarlarda başarılı olmak istediklerini fakat her şeyin kademe kademe başarılması gerektiğini vurgulayan Mesut, "Tüm kulvarlarda başarılı olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yarış düşüncesini, önce yarı finali ve ardından finali görmek gerektiğini Real'de anladım. Her zaman kazanmak için oynayan birisiyim" diyerek sözlerini noktaladı.Werder Bremen'de gösterdiği başarılı performansın ardından 2010/2011 sezonunda 18 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer olan 24 yaşındaki yıldız Real Madrid formasıyla 3 sezonda toplamda 159 maça çıktı ve 27 kez gol sevinci yaşadı.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...