Çakmak gazını kokladı, hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Çakmak gazını kokladı, hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Elmalı ilçesine akraba düğününe giden 18 yaşındaki bir lise öğrencisi, çakmak gazı koklayınca hayatını kaybetti.

Antalya'nın Elmalı ilçesine akraba düğününe giden 18 yaşındaki bir lise öğrencisi, çakmak gazı koklayınca hayatını kaybetti. nbsp;Kumluca ilçesine bağlı Sarıcasu köyünde yaşayan lise öğrencisi Ali Kökez, Bosna Hersek'li annesi Zijada ve babası Mehmet ile birlikte Elmalı'nın Çobanhisar köyüne düğüne gitti. Düğün sırasında arabalarına giden Ali Kökez, bakkaldan aldığı çakmak gazını kokladı. Kısa süre sonra ailesi tarafından bulunan Ali Kökez'in olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Ali Kökez'in çakmak gazı kokladığı belirlendi. Kökez'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya adli tıp morguna kaldırıldı. Adli tıp morgunda otopsisi tamamlanan Kökez'in cenazesi yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Kumluca'nın Sarıcasu köyüne götürüldü. Bosna-Hersek'ten 12 yıl önce ailesiyle birlikte babasının köyüne yerleşen Ali Kökez'in bir hafta sonra lise 3. sınıfa başlayacağı, çevresi tarafından sevilen biri olduğu öğrenildi. Öte yandan, 3 Mayıs 2013 tarihinde Antalya'da, 17 yaşındaki Murat Bozkurt da çakmak gazı koklayarak hayatını kaybetmişti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...