Neymar, 'Messi'yi idolüm olarak görüyorum'

Neymar, 'Messi'yi idolüm olarak görüyorum'

SPOR Haberleri

İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan Neymar, 'Messi her şeyin üstündedir. Onu bir idolüm olarak görüyor ve saygı duyuyorum' dedi.

Brezilya ekibi Santos'tan tam 57 milyon euro bonservis bedeliyle İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan ünlü futbolcu Neymar, transferinden sonra ilk kez Brezilya'ya gitti ve yeni yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Barcelona'da Messi'nin herşeyin üstünde olduğunu belirten Neymar, "Messi her şeyin üstündedir. Onu bir idolüm olarak görüyor ve saygı duyuyorum. Tam 4 kez dünyanın en iyisi seçildi ama yine en iyisi olmak için hala istekli" ifadelerini kullandı.Santos'ta oynadığı düzende oynamaya devam ettiğini ifade eden Brezilyalı, eskiye göre daha sağduyulu olduğunu da sözlerine ekleyerek; "Daha sağduyuluyum ama hala her zamanki gibiyim. Santos'ta olduğu gibi Barcelona'da da hücüm da bana özgürlük tanınıyor ve defansa da yardımcı oluyorum. Bu benim için yeni bir şey değil. Zaten Scolari Milli takıma geldiğinden beri o şekilde oynuyorum. Bu zaten benim oyunumun bir parçası" yorumunda bulundu.


"BARCELONA'DA HAYATIM SAKİN GİDİYOR"
Son olarak İspanya'daki yeni yaşamını değerlendiren Neymar, "Barcelona'da hayatım sakin gidiyor, her şey çok iyi. Şehri, kulübü ve birlikte olduğum insanları seviyorum. Her şeyi mükemmel yapmak için gereken her şeye sahibiz" diyerek sözlerini noktaladı.
Brezilya Milli takımı, ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında kendi sahasında Avustralya'yla bir hazırlık maçı yaptı ve karşılaşmadan 6-0'lık galibiyetle ayrılırken Neymar, mücadeleyi 1 gol ve 2 asistle tamamladı. Brezilya, bir diğer hazırlık maçında 10 Eylül Salı günü ABD'de Portekiz ile karşılaşacak.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...