Bruma'dan çarpıcı Fatih Terim yorumu

Bruma'dan çarpıcı Fatih Terim yorumu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Bruma, 'Fatih Terim ile konuştum. Bana ilk olarak; 'Ben senin hocan değilim, babanım' şeklinde çarpıcı açıklamalara bulundu.

Galatasaray'ın yeni transferi Bruma, Portekiz basınına özel bir röportaj verdi. Sporting ile yaşadığı 2 aylık kontrat çıkmazında basının yakından takip ettiği oyuncunun son durumu mercek altına alınırken, 18 yaşındaki yıldız adayının 2 ay sonra tekrar 'güldüğü' ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan idman maçında da sahalara döndüğü vurgulandı.Genç oyuncuya Türkiye'deki ilk günleri sorulurken Bruma, "Bir zorluk hissetmiyorum. Gelir gelmez takımla çalışmaya başladım. Daha fazla oynamak istiyorum, ancak milli takımda olan hocam Fatih Terim, yardımcılarına bana 'kendimi sakatlama riskini' almamamı söylemelerini tembihlemiş" cevabı ile Terim'in sakatlanmamasını tembihlediğini gösterdi.Fatih Terim ile ilk buluşmasının detaylarını da paylaşan yetenekli krampon, "Fatih Terim ile konuştum. Bana ilk olarak; "Ben senin hocan değilim, babanım" dedi. Sakin olmamı ve bir problem olduğunda ona söylemem gerektiğini, çünkü problemleri çözeceğini ifade etti. Ağzım açık kaldı. Şimdiden onu ikinci bir baba gibi hissediyorum. Bana Jesualdo Ferreira'yı (Spoting'den eski hocası) hatırlatıyor. O da aynı şeyleri söylerdi. Bu iki isim benim için dünyanın en iyi iki hocası durumunda." ifadelerini kullandı.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...