Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'i Milli Takım'ın başına Başbakan Erdoğan mı getirdi

Fatih Terim'i Milli Takım'ın başına Başbakan Erdoğan mı getirdi

SPOR Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Terim'i Milli Takım'ın başına kendisinin getirdiği yönündeki haberlerle ilgili konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Terim 'i Milli Takım 'ın başına kendisinin getirdiği yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Beyaz Futbol için Ertem Şener'e Milli Takım ve Fatih Terim 'in geleceğinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gelen men cezaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in göreve kendi talimatıyla göreve getirildiği konusuna açıklık getiren Recep Tayyip Erdoğan, ''Tabii iddia ispatla mükelleftir. İddiayı ispat etmek gerekir. Şunu çok açık ve net söylüyorum; TFF, Fatih hocayı bu göreve getirmekle isabetli bir karar almıştır. Rahmetli Hasan Doğan'ın Federasyon Başkanı olduğu dönemde Avrupa Şampiyonası heyecanla dolu oldu. Hatta şampiyonluğu kaçırdık. Fatih hocayla Milli Takımımız'ın yeni ruh yeni heyecan kazanacağına inanıyorum. Temenni ederim ki Fatih hoca Milli Takımı tek başına üstlenir. Milli Takımı, üst seviyelere, dinamik ve yeni bir yapıyla ortaya çıkarır'' dedi.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezası
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'dan aldığı men cezası hakkında da konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan, ''Bu konu hakkında durmaya gerek yok. Karar verilmiştir. Bu karardan geri dönüş mümkün değil. UEFA'nın kongresinde bir konuşmam vardı. Tüzel kişilikler cezalandırılmamalı, varsa kişiler cezalandırılsın diye konuştum. Ne yazık ki UEFA burada tüzel kişilikleri cezalandırmak süretiyle yani Beşiktaş'ın 20 milyon seyircisini aynı şekilde Fenerbahçe'nin 20-25 milyon seyircisini de bu şekilde cezalandırmıştır. Bunu doğru bulmuyorum, yanlış bir karar. 1 ve 2 yıl olarak bu kararı vermişler. Buna uymaktan başka şansımız yok. Nihayi karar merkezi CAS'tı. CAS'tan da bu karar çıktı. Artık geleceğe bakmak lazım. Gelecek neler yapabiliriz. Fenerbahçe napar Beşiktaş napar bunu görmek lazım'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...