Fransa'dan flaş Suriye açıklaması, 'Avrupa'ya ihtiyacımız yok'

Fransa'dan flaş Suriye açıklaması, 'Avrupa'ya ihtiyacımız yok'

DÜNYA Haberleri

Fransa Dışişleri Bakanı Fabius: "Fransa ve ABD'nin müdahale için bütün Avrupa ülkelerinin askeri katkısına ihtiyacı yok".

Fransa Dışişleri Bakanı Fabius: "Fransa ve ABD 'nin müdahale için bütün Avrupa ülkelerinin askeri katkısına ihtiyacı yok". Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Fransa ve ABD'nin Suriye'ye olası müdahale için bütün Avrupa ülkelerinin askeri katkısına ihtiyacı olmadığını söyledi. "France 3" televizyon kanalına konuşan Fabius, AB ülkelerinin dün Suriye konusunda verdikleri "siyasi desteği" memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Bizim askeri açıdan hepsinin katkısına ihtiyacımız yok. Onların önemli bir kısmının bu konuda yeterli kapasitesi de yok zaten. Bizim için önemli olan siyasi destek" dedi. AB'nin ortak açıklamasından bu yana önemli gelişmeler sağlandığını söyleyen Fabius, "Biz daha iyi anlattıkça, insanların görüşleri de değişiyor. Bütün AB ülkeleri belki 'sizinle askeri operasyon istiyoruz' demiyor ancak onlar da artık temelde bizim Suriye ile ilgili analizimize katılıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...