Dolapdere'deki örgüt yandaşı gruba polis müdahalesi

Dolapdere'deki örgüt yandaşı gruba polis müdahalesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dolapdere'de toplanıp Abdullah Öcalan lehine slogan atan grup, yolu trafiğe kapatınca polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

Dolapdere'de toplanan ve "Özgür önderlik, özgür kadın, özgür Kürdistan" yazılı pankartlar açarak yürüyüşe geçen grup, Dolapdere-Taksim yolunu trafiğe kapattı. Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın sağlık şartlarını bahane eden yaklaşık 100 kişilik örgüt yandaşı, Hacıahmet Mahallesi'nden çıkarak Dolapdere Caddesi'ni trafiğe kapattı. Slogan atarak yürüyen grup, yol kenarında bekleyen polis ekiplerine saldırdı. TOMA aracı ve çevik kuvvet ekiplerine molotof bombası atan grup, daha sonra sağa sola rast gele havai fişek attı. Bir anda savaş alanına dönen caddede vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Polis ekipleri gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Grup üyeleri ara sokaklara kaçıştı. Molotof bombası atılan TOMA aracı alev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...