Arsenal'den İlkay Gündoğan hamlesi

Arsenal'den İlkay Gündoğan hamlesi

SPOR Haberleri

Arsenal'in tarihindeki rekor transfer bedeliyle renklerine kattığı Mesut Özil'in ardından, Arsene Wenger şimdi de İlkay'ın peşinde.

Transfer döneminin sonlarına doğru 45 milyon karşılığında Real Madrid'den Mesut Özil'i renklerine katan Arsenal'in yeni hedefi de yine Türk asıllı bir Alman futbolcu: İlkay Gündoğan. Topçuların, transfer yapmamakla eleştirilen menajeri Arsene Wenger, Lukas Podolski, Per Mertesacer, Serge Gnarby, Gedion Zelalem ve Mesut Özil'den sonra bir başka Alman'ı daha kadrosuna katmak istiyor. Takımında bulunan Alman oyuncuların sayısını arttırarak, zamanında Fransız futbolcularla yakaladığı çıkışı yeniden bulmak isteyen Fransız teknik adam, İlkay'la birlikte Lasr Bender için de çalışmalarını sürdürüyor. Fransız çalıştırıcı Arsene Wenger'in Alman futbolculara yönelmesindeki en büyük etkenin Bundesliga 2'de son dönemde yaşanmaya başlanan çıkış olduğu iddia edildi. İngiliz basını, bu 'Almanlaştırma' çalışması içinde Arsene Wenger'in Liverpool'un yıldızı Luis Suarez'den de kesinlikle vazgeçmediğini iddia etti. Arsenal'in devre arasında bu oyuncular için yeniden ciddi biçimde nabız yoklayacağı ve çabalayacağı özellikle dile getirildi. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...