Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rock'n Coke sona erdi

/ Kaynak: AA
Rock'n Coke sona erdi

MAGAZİN Haberleri  / AA

Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock'n Coke, dünyaca ünlü İngiliz grup Jamiroquai ve efsane grup The Prodigy'nin konserleriyle sona erdi.

Hezarfen Havaalanı'nda kurulan Rock'n Coke kasabasındaki son gün etkinlikleri, Rebel Moves'un sahne almasıyla başladı. Festivalde müzikseverlerle buluşan Aylin Aslım da son albümü Zümrüdüanka'dan seçtiği şarkılarla, alanı dolduran müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Aylin Aslım, "Gülyabani" adlı şarkısını seslendirirken sahneye çıkan kuklayla şov yaptı. Skindred, şarkıları ve sahne şovu ile Rock'n Coke'un en beğenilen ve dikkat çeken performanslarından birini sergiledi. Alandakileri dansa çağıran grubun konseri sırasında, müzikseverler sahne şovlarıyla eğlendi. nbsp;Coca Cola Zero Sahnesi'nde Rock'n Coke'un son gününe başlangıç yapan bir diğer grup da Replikas oldu. Türk alternatif rock dünyasının uzun soluklu ve kendine özgü ekiplerinden olan Replikas, yedi şarkılık "EP No: 1" albümünden şarkılarla hayranlarını eğlendirdi. Dünyanın dört bir yanından müziği bir araya getiren Keşif Sahnesi de rengarenk kostümler ve etkileyici sahne şovlarıyla, izleyenleri farklı ve renkli müziklerle buluşturdu. Keşif Sahnesi'nde Sırbistan'dan Almanya'ya, Avusturya'dan Yemen'e kadar değişik ülkelerden farklı gruplar, Rock'n Coke izleyicisiyle buluştu. Rock'n Coke'ta konserler, Primal Scream, Within Temptation, Selah Sue, Ellie Goulding, Teoman ve Yasemin Mori ile devam etti. Teoman'ın şarkılarına eşlik eden müzikseverler, sanatçının sevilen şarkılarıyla coştu. Ünlü İngiliz grup Jamiroquai, "Cosmic Girl" şarkısıyla konsere başladı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan grup, şarkıları ve sahne şovlarıyla hayranlarını coşturdu. nbsp;Gecenin sonunda sahneye çıkan efsane grup The Prodigy ise alandakileri selamlayarak konsere başladı. Müzikseverler, grubun seslendirdiği şarkılar eşliğinde dans etti.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...