Mangal yürekli aday, 4 başkanın öldüğü koltuğa talip oldu

Mangal yürekli aday, 4 başkanın öldüğü koltuğa talip oldu

GÜNDEM Haberleri

Aydın'da 4 belediye başkanı ve bir meclis üyesinin görevleri başında öldüğü Acarlar Belediyesi'ne başkanlık için talip çıktı.

Acarlar beldesinde Belediye Başkanı Cafer Yıldırım'ın görevi başında vefat etmesinin ardından yeni başkanın kim olacağı tartışılıyor. Üçü son iki yılda olmak üzere dört belediye başkanı ve bir meclis üyesinin görevleri başında vefat ettiği belediyede, başkanlığa talip olan kişi, görevi vekaleten sürdüren AK Partili Belediye Meclis Üyesi Sezai Özkaya oldu. Özkaya, "Yaşanan art arda ölümler bizleri son derece etkiledi. Ama ölüm Allah'ın takdiridir. Koltuk için 'lanetli' söylentisi çıktı. Bunun üzerine başkan seçilen rahmetli Cafer Yıldırım, koltuğu gizlice değiştirdi. Müslüman toplumun bireyi olarak bu tür batıl inançlara inanmıyorum. Ben kutsal saydığım bu göreve talibim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...