Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıyer'de korkutan kaza

/ Kaynak: İHA
Sarıyer'de korkutan kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer Bahçeköy Yolu'nda sabah saat 06.45 sıralarında özel bir otomobilin lüks bir cipe çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Bahçeköy'den Maslak istikametine gelen Üzeyir Sucu yönetimindeki 34 GF 3834 plakalı otomobilin, şerit ihlali yaparak, karşı şeritten gelen Bülent Sandal yönetimindeki 34 UC 3929 plakalı cipe çarpması sonucu meydana geldi. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi ile cipte bulunan yolculardan 1 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, otomobilin sürücüsü sıkıştığı yerden uzun bir süre çıkarılamadı. Olay yerine istenen itfaiye ekipleri, direksiyon kabininde sıkışan sürücüyü çıkarmak için olay yerinde bir süre çalışma yaptı. Otomobilin sürücüsü Üzeyir Sucu, itfaiyenin yaptığı çalışmalar sonucunda çıkarılarak hastaneye gönderildi. Kazayı gören bir vatandaş, otomobilin süratli olduğunu ve karşı şeritten gelen cipe çarptığını söyledi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Kazada hasar gören araçlar çekici ile kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...