Hacıosmanoğlu, 'TFF gereğini yapsın'

Hacıosmanoğlu, 'TFF gereğini yapsın'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün çarpıcı açıklamalar yaptı. "Kupa bizim namus borcumuz. Bizim için Başbakanla görüştükten sonra sustu diyenler küçük beyinli insanlardır" diyen Hacıosmanoğlu, "Şampiyonluk kupası için başvuru yapmadığımız gerekçesiyle bildiri yayınlayan taraftarlarımız var. Elbette başvuru yapacağız ancak önce bir CAS gerekçeli kararını açıklasın. Önce TFF gereğini yapsın" sözlerini kullandı. Başkan, "UEFA'dan son CAS kararı çerçevesinde istek gelecek. Gelmek zorunda. TFF şike kararlarını değiştirecek. TFF eğer UEFA'nın kararlarını uygulamazsa devreye artık FIFA girecek. Bu şekilde Türkiye'yi daha büyük cezalar bekliyor. Bugün takımlarımız ceza aldı ancak yetkililer gerekeni yapmazsa Türk futbolu da alacak" hatırlatması yaptı.


Karadeniz derbisi Rize'nin
Milli Takım arasını değerlendirmek isteyen Trabzonspor hazırlık maçında Rizespor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Rize'nin gollerini 40. dakikada Koray, beş dakika sonra Cernat atarken bordo-mavililere 70'deki Henrique'nin golü yetmedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...