Yılın düğününe Türk gelin

Yılın düğününe Türk gelin

DÜNYA Haberleri

29 yaşındaki Euan Blair ile annesi Türk olan Suzanne Ashman, cumartesi günü 12 milyon liralık malikanede dünyaevine girecek.

Altı yıl önce vefat eden Ankara'nın eski belediye başkanlarından ve eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy'un torunu Suzanne Ashman, şu sıralar İngiltere'de manşetleri süslüyor. Sebebi, cumartesi günü yapılacak düğün. 25 yaşındaki Ashman'ın müstakbel eşi, İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in büyük oğlu Euan Blair. 8 yıldır birlikte olan çift, Buckinghamshire'daki Blair'e ait 12 milyon liralık South Pavilion malikanesinde dünyaevine girecek. Davetliler listesi güvenlik açısından çok gizli tutuluyor. Paparazziler, şimdiden kraliyet düğünleri kadar ilgi görmesi beklenen düğün için malikanenin çevresinde üstlenmiş durumda. Gazeteler dün, "Düğünde bütün gözler, Türk asıllı gelinde olacak", "Tony Blair'in gerçek vârisi geri geliyor" başlıklı manşetler attı. Yale Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Amerikan bankası Morgan Stanley'de çalışmaya başlayan Euan, işini bırakıp siyasete hazırlık planları yapıyor. Suzanne Ashman ise, Oxford Üniversitesi'ne bağlı Trinity College'da politika ve felsefe bölümünü bitirdi. Şu an Social Finance'ta analist olarak çalışıyor. Ashman'ın annesi Sedef Altınsoy ile babası yarışçı milyoner Jonathan Ashman, 14 yıl önce boşanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...