Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga Ünlü, 'Yeni transferlerle daha da güçlendik'

/ Kaynak: AA
Tolga Ünlü, 'Yeni transferlerle daha da güçlendik'

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Tolga Ünlü, 'Yeni transferlerle daha da güçlendik. Elazığspor karşısında iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz'.

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Tolga Ünlü, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini, Elazığspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirtti.Ünlü, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ilk 3 hafta sergiledikleri futbolla diğer takımlardan farklarının olmadığını ortaya koyduklarını ifade etti.Son iki maçta fırsatları değerlendirememenin yanında, basit hatalar sonucu goller yediklerini vurgulayan Ünlü, şunları kaydetti:"Daha ligin başındayız. Bu tür sonuçlar her takımın başına gelebilir. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı günde çift antrenman yaparak değerlendirdik. Hazırlıklarımız aynı ciddiyetle devam ediyor. Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda oynayacağız. Aramıza katılan yeni transferlerle daha da güçlendik. Elazığspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...