Bağ evinde infaz edilen iki gencin cenazeleri adli tıpta

/ Kaynak: İHA
Bağ evinde infaz edilen iki gencin cenazeleri adli tıpta

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ormanlık alandaki bağ evinde öldürülen iki kişinin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Murat Erdoğan (29) ile Gizem Tunç (21), cumartesi günü buluşarak bağ evine gitti. Erdoğan ve Tunç aileleri çocuklarından iki gündür haber alamayınca polise başvurdu. Erdoğan'ın ailesi dün akşam saatlerinde Kestaneci Mahallesi Radar mevkiindeki ormanlık alanda Murat Erdoğan'ın zaman zaman kaldığı bağ evine bakmaya gittiler. Bağ evinin girişinde kan izlerini gören aile içeride Murat Erdoğan'ın cesedi ile karşılaşınca durumu polis bildirdiler. Polis çevrede yaptığı araştırmada kan izlerini takip ederek bağ evinin 15 metre ilerisinde Gizem Tunç'un cesedini buldu. Gizem Tunç'un bileklerinin evin önünde kesildiği, cesedinin ise bağ evinden 15 metre ileriye taşındığı saptandı. Polis olay yeri çevresinde uzun süre Gizem Tunç'un bileklerinden kesilerek kopan ellerini bulmaya çalıştı. Yapılan tüm aramalara rağmen genç kızın kesilen elleri bulunamadı.
Savcılık yapılan ön incelemenin ardından iki cesedi de Adli Tıp Kurumuna gönderdi.Öte yandan, Gizem Tunç'un olaydan bir hafta önce çalıştığı iş yerinden ayrıldığı ve Sakarya Üniversitesi'ne kaydını yaptırdığı öğrenildi. Gizem Tunç facebook sayfasında Sakarya'da kalacağı yurdun odasında fotoğraf çektirdiği ve "İşte kalacağım oda" diye yazdığı görüldü.
Ereğli ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin Murat Erdoğan ve Gizem Tunç cinayeti ile ilgili olarak şüphelendiği 1 kişiyi aradığı belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...