Osmaniye'de 100 hektarlık orman kül oldu

/ Kaynak: CHA
Osmaniye'de 100 hektarlık orman kül oldu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Akyar köyünde yangını çıktı. 100 hektar kızılçam ormanı kül olurken yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Akyar köyünde yangını çıktı. Şu ana kadar 100 hektar kızılçam ormanı kül olurken yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.Edinilen bilgiye göre Sumbas ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına Adana Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 helikopter ve bir yangın söndürme uçağı havadan müdahale etti. Karadan ise Kadirli ve Kozan orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler söndürme çalışmalarına katıldı. Yanan bölgelerde yangın yollarının yetersiz olmasından dolayı karadan müdahale ekipleri söndürme çalışmalarında zorlandı. Şu ana kadar 100 hektar kızılçam ormanının yandığı yangın devam ediyor. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...