Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

RTEÜ'de öğrenci sayısı 15 bini aştı

/ Kaynak: CHA
RTEÜ'de öğrenci sayısı 15 bini aştı

EĞİTİM Haberleri  / CHA

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitelerinde öğrenci sayısının 15 bini aştığını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitelerinde öğrenci sayısının 15 bini aştığını söyledi. nbsp;Prof.Dr. Karaman, yaptığı açıklamada, RTEÜ'de 2013-2014 akademik yılı öğrenci kayıtlarının tamamlandığını hatırlatarak, "Geçtiğimiz yıllardaki gibi bu yıl da binlerce kişinin tercihi üniversitemiz oldu. Zorlu bir sınav maratonunun ardından üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde tüm kontenjanların tamamına yakınını doldurdu. Yeni eğitim-öğretim döneminde üniversiteye yerleşenlerin sayısı ise yaklaşık 4 bine ulaştı. Türkiye'nin çeşitli illerinden Rize'ye gelip yükseköğrenimini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde tamamlamak isteyen 3 bin 563 kişi kayıtlarını yaptırdı." dedi. nbsp;Kayıtlar öncesinde üniversitede 11 bin 819 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade eden Karaman, "Yeni kayıtlar ve dikey geçişlerle birlikte öğrenci sayısı 15 bini aştı. Yüzde 90 oranında doluluğun yaşandığı üniversitede bu oranın ek kontenjanlarla daha da artmasını bekliyoruz. Kayıtlarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Aile sıcaklığı ortamındaki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni tercih eden arkadaşlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum." diye konuştu.
EĞİTİM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...