Romenler maça ilgisiz, sadece 15 bin bilet satıldı

Romenler maça ilgisiz, sadece 15 bin bilet satıldı

SPOR Haberleri

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye ile karşılaşacak olan Romanya'da taraftarın maça olan ilgisizliği Romen basını tarafından manşetlere taşındı.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Türkiye A Milli Futbol Takımımız, Romanya ile tarihinin en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanırken, Romanya'da taraftarın maça ilgisizliği gündem oldu. 10 Eylül Salı akşamı başkent Bükreş'teki Bükreş Ulusal Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmaya ilgi oldukça az. Romanya Futbol Federasyonu'ndan yaptığı açıklamaya göre 55.611 kapasiteli olan statta oynanacak maç için 9 Eylül itibariyle sadece 15 bin bilet satıldı. Macaristan önünde alınan galibiyete rağmen, Romen taraftarların maça ilgisiz olması nedeniyle Romanya Futbol Federasyonu da kampanyalara başlarken, resmi internet sitesinden de Macaristan maçı için taraftara teşekkür ederken, aynı ilginin ve desteğin Türkiye karşısında da olmasını istediklerini yazan bir masaj yayınladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...