Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Didier Zokora'ya ceza geldi

Didier Zokora'ya ceza geldi

SPOR Haberleri

Milli takım kaptanlığının Didier Drogba'ya verilmesinin ardından kampı terk eden Didier Zokora'ya Fildişi Sahilleri Futbol Federasyonu'ndan ceza geldi.

Milli takım kaptanlığının Didier Drogba'ya verilmesinin ardından kampı terk eden Didier Zokora'ya Fildişi Sahilleri Futbol Federasyonu'ndan ceza geldi. Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Didier Zokora, geçtiğimiz hafta içinde milli takım kampını terk etmiş ve bir gün sonrasında tekrar kampa dönmüştü. Bu olayın nedeni de kaptanlığın Zokora'dan alınıp tekrar Drogba'ya verilmesi olarak gösterilmişti. Fildişi Sahilleri Futbol Federasyonu bu olay üzerine Didier Zokora'ya ceza vermeyi uygun gördü. Federasyon resmi sitesinden yaptığı açıklamada Zokora'ya 20.000 euro ceza verildiğini ve bir daha milli takım kaptanlığı yapamayacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...