Manchester United'ın yıldızı Nani'den Galatasaray itirafı

Manchester United'ın yıldızı Nani'den Galatasaray itirafı

SPOR Haberleri

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Manchester United'ın oyuncusu Luis Nani İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Luis Nani kulübüyle sözleşmesini yeniledikten sonra büyük bir itirafta bulundu. Öncelikle kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Nani, "Bu yaz benimle ilgilenen kulüplerden önemli teklifler aldım. Özellikle Galatasaray, Tottenham Hotspur ve Arsenal beni kadrolarına katmak için yoğun çaba sarfettiler. Geleceğim hakkında bir anda karar vermek kolay değildi. Fakat David Moyes kulüpte kalmam için beni ikna etti ve bende Old Trafford'da kalmayı seçtim." diyerek Galatasaray'ın kendisine teklifte bulunduğunu doğruladı. Açıklamalarına devam eden Portekizli yıldız oyuncu, "Kulübümde forma şansı bulmak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Mücadele etmek için United'da kaldım. Sürekli forma giyebilmek için elimden geleni yapacağım." diyerek sözlerini tamamladı. (sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...