Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2013 2014 AÖF Kayıt yenileme, başvuru ve sınav tarihleri

2013  2014 AÖF Kayıt yenileme, başvuru ve sınav tarihleri

EĞİTİM Haberleri

AÖF'de yeni dönem heyecanı başladı. AÖF 2013-2014 eğitim öğretim yılı için sınav tarihleri, kayıt tarihleri belli oldu.

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, nbsp;AÖF yeni kayıt işlemleri 2-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak. AÖF öğrencileri yeni dönem kayıtlarını Anadolu Üniversitesi'nin sitesi nbsp;https://kayit.anadolu.edu.tr/tr'den yapılacak. nbsp;AÖF kayıt işlemlerini buradan nbsp;https://ogrenci.anadolu.edu.tr/ nbsp;yapabilirsiniz. nbsp;
2013 - 2014 AÖF Kayıt Yenileme ne zaman başlıyor?
Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 'Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programına kayıt hakkı olanların', 'Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların' ve 'Af kapsamında başvurup başvurusu kabul edilen adayların' internet başvuru ve kayıt işlemlerinin 'İnternet başvuru' ve 'AÖF bürolarına kayıt' olmak üzere iki aşamada gerçekleşeceği belirtildi. Kayıtların 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği ifade edilen açıklamada, "Adayların kayıtlarını tamamlamaları için internet başvurusunun ardından 'İnternet Başvuru Belgesi' ile birlikte Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2013-2014 öğretim yılı ÖSYS yeni kayıt, Jandarma Meslek Eğitimi kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak Vakıfbank'a ödeme yaptıktan sonra illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlar 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında kayıt yaptıramayanlar ise mazeret beyan ederek 16-17 Eylül tarihlerinde kayıt yaptırabilecekler.
Adaylar 'İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu', 'Öğrenci Kılavuzu' ile dönemlik kredili sistem hakkında bilgilerin yer aldığı 'Dönemlik-Kredili Sistem Ölçme ve Değerlendirme Kılavuzu'na nbsp;http://ogrenci.anadolu.edu.tr nbsp;adresinden ya da http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinden ulaşabilirler. Öğrencilik işlemleri ile ilgili sorular için ise 444 10 26 numaralı telefondan Açıköğretim Etkileşim Merkezi'ni arayabilir ya da http://www.anadolu.edu.tr adresindeki 'Açıköğretim' linkinden büro hizmetleri ve AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirler" denildi.
AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ
AÖF kayıt tarihleri Anadolu Üniveristesi'nin resmi sitesinden duyuruldu. AÖF öğrencileri yeni kayıt işlemlerini ve derslerini buradan takip edebilirler. AÖF kayıt işlemleri ne zaman bitecek. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri kayıt işlemlerini sn güne bırakmadan yapmaları duyuruldu. nbsp;AÖF'te 2013-2014 güz dönemi sınavları nbsp;ve nbsp;bütünleme sınav tarihleri nbsp;de belli oldu. Lisansüstü programlara giriş için başvurular nbsp;5-16 Ağustos nbsp;tarihleri arasında yapıldı. Güzel Sanatlar Enstitüsü Yetenek Sınavları tarihleri 23 Ağustos 2013'te gerçekleştirildi. 26 Ağustos'ta ise Lisansüstü Programlara Kabuller ilan edildi. AÖF'te derslerin başlama tarihi 2013-2014 öğretim yılında 23 Eylül olarak belirlendi.
AÖF'te sınav tarihleri
Ara sınavlar 4 Kasım ile 16 Kasım tarihleri arasında yapılacak
04 -09 Kasım 2013: nbsp;1. Ara Sınavlar (İki ara sınav yapan birimler için)
11-16 Kasım 2013: nbsp; nbsp;Ara Sınavlar (Tek ara sınav yapan birimler için)
11-23 Kasım 2013: nbsp; nbsp;Ara Sınavlar (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Hukuk Fakültesi / Eczacılık Fakültesi /Porsuk Meslek Yüksekokulu / Eskişehir Meslek Yüksekokulu / Ulaştırma Meslek Yüksekokulu / Devlet Konservatuvarı için)
Derslerin bitiş tarihi 8 Ocak 2014 olarak açıklandı. AÖF'te derslerin bitmesinin ardından dönem sonu sınavları 09-22 Ocak 2014 tarihlerinde yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...