David Cameron 'kırmızı kutusunu' trende bıraktı

/ Kaynak: CHA
David Cameron 'kırmızı kutusunu' trende bıraktı

DÜNYA Haberleri  / CHA

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın, önemli ve gizli bilgilerin olduğu 'kırmızı kutu' diye adlandırılan çantasını trende sahipsiz bıraktığı iddia edildi.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre Başbakan David Cameron büfeye giderken çantayı masasının üzerine bıraktı.Gazetede, yolcular tarafından çekildiği öne sürülen ve üzerinde anahtarı ile birlikte masada duran kırmızı kutunun fotoğrafı da yayınlandı. Haberde, "Yolcular çantanın içini karıştırarak hükümetin Suriye konusundaki gizli planlarını okuyabilirdi." ifadelerine yer verdi.Gazeteye konuşan eski Başbakan Yardımcısı John Prescott, bir başbakanın hükümet sırları konusunda bu kadar gevşek olmasına şaşırdığını belirterek, "Kutuda Suriye hakkında gizli detaylı istihbarat bilgileri olabilirdi. Ben olsan gözümün önünden ayırmazdım." diye konuştu.Başbakanlık sözcüsü konuyla ilgili yaptığı açıklama gazetenin iddialarını reddederek, "Kutu hiçbir zaman başıboş bırakılmadı. Güvenlik ekibi her zaman oradaydı." açıklamasını yaptı.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...