Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti yeni sitesini kurdu

/ Kaynak: AA
AK Parti yeni sitesini kurdu

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti'ye gönül veren gençler, sosyal medyada halka verilen yanlış bilgileri düzeltmek adına harekete geçerek, www.aksosyal.com adresini kurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) gönül veren gençler, sosyal medyada halka verilen yanlış bilgileri düzeltmek adına harekete geçerek, www.aksosyal.com adresini kurdu. Kendilerini, "AK Parti'ye gönül verenler" olarak tanımlayan gurubun üyeleri, sosyal paylaım sitesi Twitter'da dünya ve Türkiye gündeminde yaptıkları trend topic (TT) çalışmalarıyla son 2 aya damgasını vurdu. Gezi Parkı olayları sırasında sosyal medyadan duyurulan yanıltıcı bilgilerle kitlelerin sokağa dökülmesini sağlayan gruplara karşı oluşturulan dayanışmanın adı ise "aksosyal" oldu. Web sitesi de bulunan aksosya grubu, yaptıkları hastagler ile bugüne kadar hem Türkiye, hem de dünya TT listesine defalarca girerek gündem oluşturdu. Ak Sosyal Grubu bugün açtığı "AK Sosyal Takipte" hastagi de Twitter'ın dünya gündemine 4. sıradan girdi. Grup, sosyal medyada halkı sokağa dökmek için kullanılan yanıltıcı fotoğraflar ve gerçek dışı söylemlerdeki tezleri kanıtlarıyla çürüterek, halkın kandırılmasının önüne geçmeye çalışıyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...