Victor Piturca 'Beraberlik bile bizim için iyi'

/ Kaynak: AA
Victor Piturca 'Beraberlik bile bizim için iyi'

SPOR Haberleri  / AA

Romanya, Teknik Direktörü, yarın Türkiye ile yapacakları karşılaşmada beraberliğin bile kendileri için iyi olduğunu belirtti.

Piturca, Romanya Milli Takımı'nın kamp yaptığı tesislerde düzenlediği basın toplantısında, grupta son maçlarında Macaristan'ı 3-0 yendiklerini hatırlatarak, "Bu maça da Macaristan karşılaşması gibi konsantre olacağız. Takımda biraz yorgunluk var ama maç saatine kadar bu yorgunluğu üzerimizden atacağımızı umuyorum. Türkiye maçı Macaristan maçına göre daha zor olacak" dedi. Grup maçları başladığında Türkiye'nin ikincilik için favori olduğunu, ancak önemli puan kayıpları yaptığını belirten Piturca, gösterdikleri performansla şu an play-off oynamaya daha yakın taraf olduklarını ifade etti. Karşılaşmada fazla risk almadan mücadele edeceklerini vurgulayan Rumen teknik adam, "Bütün oyuncularımızın iyi mücadele ederek en azından beraberlikle ayrılmaları çok önemli. Bizim için beraberlik de iyi. Türk Milli Takımı kadar risk üstlenmeyeceğiz. Türk Milli Takımı her zaman risk üstleniyor, çünkü oyun nbsp;tarzları böyle. Özellikle Fatih Terim çalıştırdığı zaman çok ofansif oynuyorlar" diye konuştu. Türkiye'nin zengin bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Victor Piturca, özellikle Arda Turan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un önemli oyuncular olduğunu kaydetti.


- Marica: "Galibiyet almak istiyoruz"


Romanya Milli Takımı oyuncusu Ciprian Marica ise karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Hocamız bize gerekli dersleri verdi. Birçok çalışma yaptık. Yarınki maç sonrası ikinci sıradaki yerimizi korumayı ümit ediyoruz. Beraberlik değil, galibiyet almak istiyoruz" dedi. Bu arada, Romanya Milli Takımı, yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...