Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okmeydanı'ndaki olaylarda bir polis yaralandı

/ Kaynak: CHA
Okmeydanı'ndaki olaylarda bir polis yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Okmeydanı'nda, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için eylem yapmayı bahane eden grubun yaptığı gösteride 1 polis yaralandı.

Okmeydanı'nda, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için eylem yapmayı bahane eden grubun yaptığı korsan gösteri 2 saatten fazla sürdü. Çıkan olaylarda bir polis memuru yaralandı.Sabah saatlerinde Okmeydanı'nda toplanan grup, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne yürümek istedi. Polis grubun yürümesine izin vermedi. Bunun üzerine ara sokaklara kaçan grup, yeniden toplanarak barikat kurdu. Polisi taş ve molotof bombası yağmuruna tutan grup, Pazar tahtalarını ateşe verdi. Polis gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Olaylar iki saatten fazla sürdü.Çıkan olaylarda gruba müdahale eden bir polis memuru atılan taşlar sebebiyle kafasından hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis memuru arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.Polis ekiplerinin bölgedeki bekleyişi sürüyor. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...