Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halk otobüsünde hırsızlık

/ Kaynak: İHA
Halk otobüsünde hırsızlık

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde durakta sıra bekleyen Özel Halk Otobüsü'ne giren hırsız, şoför mahallinde bulunan paraları alarak kaçtı.

Hırsızlık anı otobüs içinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Antalya'nın Alanya ilçesinde önceki gün 07 NZV 24 plakalı Özel Halk Otobüsü içinde meydana gelen hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.Öğle saatlerinde Atatürk Caddesi üzerinde yolcu taşıyan Özel Halk otobüsü şoförü Serkan Bildirici, tüm müşterilerini indirdikten sonra aracını Cuma Pazarı içinde bulunan durağa park etti. Şoför mahallinde bulunan camı kapatan ve ardından yolcuların bindiği kapıdan dışarı çıkarak kapıyı çeken şoför,bekleme odasına geçti.Şoför otobüsten indiği sırada hemen durakta bulunan siyah tişörtlü ve mavi şortlu sakallı bir kişi ise bu durumu fırsat bilerek bir kaç dakika sonra otobüsün yanına geri döndü. Şoför mahallinde bulunan camı açmaya çalışan zanlı, kapalı olduğunu anlayınca yolcuların bindiği kapıya doğru yöneldi. Bir süre etrafı kollayan zanlı kapıyı açtı ve içeri girdi. Şoför mahallinde bulunan paraları alan zanlı hiç bir şey olmamış gibi otobüsten inerek hızla uzaklaştı.O sırada otobüs durağında bulunan bir kadın olup bitenleri fark ederek durumu orada bulunanlara haber verdi. Olaydan haberdar edilen şoför Serkan Bildirici, şoför mahallinde bulunan 350 liranın yerinde olmadığını gördü.Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anı görüntüleri ile karakola giden Serkan Bildirici şikayetçi oldu.Polis ise zanlıyı yakalamak için araştırma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...