Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın 'çekilmeyi durdurduk' açıklamasına Ömer Çelik'ten cevap

PKK'nın 'çekilmeyi durdurduk' açıklamasına Ömer Çelik'ten cevap

Politika Haberleri

Kültür Bakanı Ömer Çelik, 'Demokratikleşme paketi örgütün taktik davranışlarına ya da ajandasına göre konumlandırılacak bir konu değil' dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye'nin demokratikleşmesi, demokratikleşme paketi örgütün taktik davranışlarına ya da ajandasına göre konumlandırılacak bir konu değil" dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, PKK'nın "çekilmeyidurdurduk" açıklamasına yönelik konuştu. Çelik, demokratikleşme paketinin PKK'nınajandasına göre oluşturulamayacağını söyledi. PKK'nın hükümete yönelik yaptığı "sözünü tutmadı" açıklamalarına değinen Çelik, "Birileri bundan sonra hala terörü ve kan akmasını bir seçenek olarak Türkiye'nin önüne koymak istiyorsa bunlar zaten hiçbir zaman bunu çözüm süreci olarak görmemiştir. Bu hiçbir şekilde muhatap kabul edilmez. nbsp;Deniyor ki bazı sözler yerine getirilmedi. Türkiye'nin demokratikleşmesi, demokratikleşme paketi örgütün taktik davranışlarına ya da ajandasına göre konumlandırılacak bir konu değil. Örgüt kendi ajandasına göre biçimlendirmeye çalışıyorsa zaten çözüm sürecinin parçası olmamıştır. Çözüm sürecine karşı halkın bu kadar desteği varken kimsenin eski taktikleri uygulayacağına inanmak istemem" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...