Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 'Esad katliamda sınır tanımadı'

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 'Esad katliamda sınır tanımadı'

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu, Esad'in katliamda sınır tanımadığını belirterek, 'Kimyasalla zaman kazandırılmaya çalışılırsa katliamlara yeşil ışık yakılmış olacak' dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Esad'in katliamda sınır tanımadığını belirterek, kimyasal silahlarda zaman kazandırılmaya çalışılırsa katliamlara yeşil ışık yakılmış olacağını söyledi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Suriye'de kimyasal silahlar olmaksızın da öldürülen insan sayısı 120 bin, 200 binin üzerinde de kayıp var" dedi. Dışişleri Bakanı nbsp; Davutoğlu, Suriye'deki krize ilişkin, "Keşke bugün gösterilen kararlılık 2 sene önce gösterilseydi, nbsp; 2011 yazında Hama'da büyük katliamlar yapıldığında gösterilmiş olsaydı, bu olaylar buraya kadar gelmezdi" dedi. Davutoğlu, "Beşar Esad ve ekibi katliamda sınır tanımadılar. Kimyasal silaha kadar geldiler. Bugün böyle kozmetik bir yöntemle eğer geçmişte uygulanan o büyük suçu unutturmak adına nerede olduğunun tespit edilmesi bile aylar alacak olan, devri yine aylar alacak olan bir kimyasal silahlar envanterinin çıkarılması veya devri gibi konuyla zaman kazandırılmaya çalışılırsa Beşar Esad'in bundan sonraki katliamlarına yeşil ışık yakılmış olur" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...