Hatay'daki gösterilerde 1 kişi hayatını kaybetti

/ Kaynak: CHA
Hatay'daki gösterilerde 1 kişi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hatay'daki gösterilerde yaralanan Ahmet Atakan (22), kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da izinsiz yürüyüş yapan gruba polis müdahale etti. Göstericiler, ODTÜ'de meydana gelen olaylar ve Suriye'ye yapılması planlanan olası askeri müdahaleyi protesto etmek amacıyla Uğur Mumcu meydanında toplandı. Buradan yürüyüşe geçen grup, Armutlu Mahallesi'nden geçerek yürüyüşlerine devam etmek isteyince polisten ikaz geldi. İkaza uymayarak yürüyüşe devam eden gruba polis TOMA ve biber gazı ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan grup üyeleri daha sonra cadde üzerinde toplanarak ateş yaktı.Gösterilerde yaralanan Ahmet Atakan (22), kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...