Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Zan ve Hamit Altıntop salonda çalıştı

Gökhan Zan ve Hamit Altıntop salonda çalıştı

SPOR Haberleri

Milli Takım arasında Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Hamit Altıntop salonda çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13 Eylül Cuma günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapılıp, çift kale maç oynandığı belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda yeni transfer Bruma'nın eşyalarını almak için Portekiz'e gitmesi nedeniyle antrenmanda yer almadığı, tedavisi süren Hamit Altıntop'un salonda çalıştığı, Gökhan Zan'ın ise tedavisi sonrası salonda ve sahada çalışmalarına devam ettiği aktarıldı. Galatasaray takımı, yarın gerçekleştireceği çalışmayla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...