Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gareth Bale, Galatasaray'a karşı forma giymeyecek

Gareth Bale, Galatasaray'a karşı forma giymeyecek

SPOR Haberleri

Real Madrid'in kadrosuna kattığı Gareth Bale'in hazır olmadığı gerekçesiyle Galatasaray ile oynanacak karşılaşmada forma giymeyeceği iddia edildi.

Real Madrid'in bu sezonun transfer rekoruna imza atarak kadrosuna kattığı Gareth Bale'in 17 Eylül'de TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Real Madrid maçında kadroda olmayacağı iddia edildi. Marca Gazetesi, sezon başından bu yana sadece Galler Milli Takımı ile idman yapan ve hazır olmayan Bale'i riske etmek istemeyen teknik direktör Ancelotti'nin yıldız oyuncuya hafta sonunda Villarreal ve Salı günü Galatasaray maçlarında kadroya almayacağını okuyucularına duyurdu. Bu arada Real Madrid'de Xabi Alonso, Brezilya Milli Takımı'nda sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marcelo'nun yanı sıra geçen sezonki eşleşmede Drogba'yı ilk maçta iyi savunan genç Fransız stoper Varane'nin de forma giymeyeceği kesinleşti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...