Bir ihtimal daha yok

Bir ihtimal daha yok

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımız 2014 Dünya Kupası yolunda Romanya ile en kritik maçına çıkıyor.

A Milli Futbol Takımımız 2014 Dünya Kupası yolunda Romanya ile en kritik maçına çıkıyor. Grupta oynadığı 7 maçta 10 puan toplayarak dördüncü sırada yer alan millilere, galibiyetten başka sonuç yaramıyor.A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 8. maçında deplasmanda Romanya ile karşılaşacak. Başkent Bükreş'teki Ulusal Arena'da saat 21.00'de başlayacak maçı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Gruptaki diğer maçlarda üçüncü sıradaki Macaristan, beşinci Estonya'yı, puansız son sıradaki Andorra da namağlup lider Hollanda'yı ağırlayacak.
ANDORRA İLE MORAL BULDUK
Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde oynadığı ilk maçta zayıf rakibi Andorra'yı Kayseri'de 5-0'lık skorla yenerek moral bulan ay-yıldızlı ekip, play-off iddiasını kalan 2 maça taşıyabilmek için grup ikincisi Romanya'yı deplasmanda yenmek zorunda. Son maçında evinde Macaristan'ı 3-0 yenerek ikinciliğe yerleşen Romanya ise seyirci desteği altında oynayacağı karşılaşmada yakaladığı bu avantajı kullanmaya çalışacak. Grupta İstanbul'da yapılan maçı Romanya 1-0 kazanmıştı.
Gözler Arda Turan'da, İğne ile oynayacak
Milli Takım doktorları üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Arda ve Gökhan Gönül'ü Romanya maçına yetiştirmek için seferber oldu. İki oyuncuya yoğun tedavi programı uygulanırken, Teknik Direktör Fatih Terim'in Arda ve Gökhan Gönül'ü ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Türkiye'deki son idmanda
sağ ayağı burkulan ve çalışmayı yarıda
bırakan Burak Yılmaz'ın da sahadaki
yerini alacağı bildirildi.
M. Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...