İmparator kritik maç öncesi esti gürledi, 'Sabrımı taşırmayın'

İmparator kritik maç öncesi esti gürledi, 'Sabrımı taşırmayın'

SPOR Haberleri

Hakkında üretilen dedikodulara adeta ateş püsküren Fatih Terim, 'Sabrın da bir sınırı var. Bakıyorum sabrıma S.O.S vermeye başladı' dedi

Fatih Terim, G.Saray'la birlikte A Milli Takım'ı çalıştırıyor olması sebebiyle bazı çevrelerin yaptığı eleştiriler ve geleceğiyle ilgili yapılan yorumlar karşısında, dünkü basın toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. Oldukça sert mesajlarla konuşmasına başlayan Terim, "Lütfen ama lütfen tahminini, rüyasını, fikrini bilgiymiş gibi sunan, hatta bunun için size olmayan kanıtlar sunan, yorumcu ve dedikoduculardan uzak durun. Haber alıyorum, öğrenmek istiyorum ya da öğreniyorum sanıp, büyük bir yanılgıya düşmeyin. Dahası büyük hayal kırıklığı ile karşılaşabilirsiniz. Hiçbir şeyin saklanmadığı bir dünyada bilinmesi gereken birinci ağızdan anlatılıyor. Sizden ricam benim söylediğim tiplere fazla inanmayın" dedi.Medya yöneticilerine de seslenen Fatih Terim, "Kanallarında futbolu iyi bildiğini sananlar size kısa vadede reyting getiriyor olabilir. Ama uzun vadede zarar veren bu kişileri uzaklaştırın ya da yanınızda ek iş verin. İşi gücü olmayan bazı kişiler hak etmedikleri pozisyonları işgal ettiklerinden, insanları kandırabilecekleri ortam bulduklarından bir fırsat doğuyor, sizler de bunun bir parçası oluyorsunuz. Sabrın da bir sınırı var. Bakıyorum sabrıma S.O.S vermeye başladı. Yıllardır birbirimizi tanıyoruz, sanılmasın ki eleştiriye açık değiliz, aksine açığız. Maça 24 saat, 48 saat var, hocaya oyunculara etki etmeyelim demeden hak etmediğimiz yaklaşımı görüyoruz. Bu konuda konuşacağımız çok şey var ama bugün bu kadar" ifadelerini kullandı.
KAYBETMEKTEN HİÇ KORKMAYIN
Romanya maçı öncesi futbolcularını yoğun bakıma alan Fatih Terim, dün yapılan son antrenmandan önce talebelerini "Andorra maçında neler yapabileceğinizi gösterdiniz. Biz zor maçlarda 'imkansız' denilen skorları almış bir ekibiz. Futbolun içinde 3 türlü sonuç var. Siz kaybetmekten hiç korkmayın ama kazanmak için oynayın" diyerek motive etti. Öte yandan Romanya Teknik Direktörü Victor Piturca, bir basın mensubunun, "Fatih Terim sürpriz yapabilir mi?" şeklindeki sorusuna "Her zaman" karşılığını verdi. Ay-yıldızlı ekibimizin golcüsü Burak Yılmaz ise "Kaybedecek bir şeyimiz yok. Buraya kazanmaya geldik" dedi.


Mehmet Emin Uluç - Bükreş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...