THY'nin hizmeti artık tescilli

/ Kaynak: CHA
THY'nin hizmeti artık tescilli

Ekonomi Haberleri  / CHA

THY, TSE tarafından Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi verildi.

Yeşilköy'deki THY Genel Müdürlük binasında, TSE OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi ile İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerinin THY'ye takdim töreni düzenlendi. Törene TSE Başkanı Hulusi Şentürk, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile diğer yetkililer katıldı. Törende konuşan Hulusi Şentürk, THY'nin bir gurur kaynağı ve örnek bir kurum olduğuna dikkat çekti. Şentürk, "THY zaten tüm kalite standartlarını yerine getirebilecek kaliteye sahip. Bu anlamda THY'nin kalitesini çeşitlendirmek gerekebilir. Örneğin uçak içi ikram hizmeti belgelendirilebilir. Ben bir vatandaş olarak Türk Hava Yolları'na teşekkür ederim." diye konuştu. THY Genel Müdürü Temel Kotil de dünya durdukça THY'nin devam etmesini istediklerini anlattı. Bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kotil, "Bu dünya durdukça THY'nin var olmasını ve lider pozisyonunda olmasını istiyoruz. Bu yalnız ekosistemle mümkündür. Bizim ekosistemimiz şimdilik sadece bu dünyadır. Yarın Ay'a ya da başka yere gidilse onu da içine alacaktır." şeklinde konuştu. nbsp;


Kotil, şöyle devam etti: "Eğer çalışanlar arasındaki sağlık konusuna dikkat ettiysek demek ki önemli bileşenlerinden bir tanesini gerçekleştirmişiz oluruz. Çünkü çalışanımız hepimiz için altın değerindedir. Yolcularımız da ikinci altın değerindedir. Genel müdür olarak şunu itiraf edeyim. İş yoğunluğundan dolayı 'Nereden çıktı bu kalite, biz zaten iş yetiştiremiyoruz. Bir de şimdi kaliteyle de uğraşacağız' dersek, zorlamayı üretmiş oluyoruz. Zorlama ile başarılı olmuş oluyoruz. Kaliteyi bir yaşam stili olarak algılarsak bu ekosistemde, o zaman hiç kavga etmeyiz." Kalite belgelerinin takdim edilmesinin ardından kurumlar arasında bir de protokol anlaşması imzalandı. Protokole göre TSE, THY'ye ait acenta ile tedarikçilerini bağımsız olarak denetleyebilecek.

Ekonomi
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...